Spoštovani izvajalci,

dobrodošli na naši novi spletni strani. Na tem mestu boste našli informacije in dokumente, ki jih potrebujete za svoje delo na Upravni akademiji.  

 

 

Navodila za izvajalce usposabljanj 

 

Na spodnji povezavi lahko naložite Navodila za izvajalce usposabljanj, ki vključujejo napotke glede postopkov izvedbe usposabljanja, oblik in metod dela ter glede oblike izročkov in gradiv.

 

Higienska priporočila 

 

Izvajalce/-ke prosimo, da pri izvajanju usposabljanja upoštevajo priporočila za izvajanje usposabljanj na Upravni akademiji, ki smo jih pripravili na podlagi higienskih priporočil NIJZ.

 

 

 

Program 'Za večjo interaktivnost usposabljanj'

 

Izvajalcem usposabljanj na Upravni akademiji namenjamo različne delavnice za povečanje učinkovitosti usposabljanj in medsebojno izmenjavo izkušenj. V trenutnih razmerah za posamezne skupine izvajalcev pripravljamo delavnice, na katerih pridobivajo tehnično in didaktično znanje za usposabljanje na daljavo. Usposabljanje na daljavo se namreč precej razlikuje od usposabljanja v učilnici, kar je treba upoštevati pri pripravi scenarija, gradiv in sami izvedbi. 

 

 

 

Vabilo izvajalcem 

 

Upravna akademija razvija in izvaja usposabljanja javnih uslužbencev. Skrbi za ponudbo aktualnih vsebin in za kakovostno izvedbo usposabljanj. S tem namenom skrbno izbira in preverja nabor izvajalcev. Strokovnjaki s posameznih vsebinskih področij, ki imate izkušnje z usposabljanjem odraslih in poznavanje pedagoških načel, nam lahko sporočite svoj interes za izvajanje usposabljanj s področij v našem katalogu na povezavi.

 

 

Pogoji in kriteriji za izbor izvajalcev

 

Pogoje in kriterije za izbor izvajalcev najdete tukaj.

 

      

Pogoji in kriteriji za izbor izvajalcev za pripravo gradiv in scenarijev e-gradiv ter višino honorarjev 

 

Pogoje in kriterije za izbor izvajalcev najdete tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.