Tečaji tujih jezikov Pomlad 2024

 

Skupinski splošni tečaji angleščine, nemščine in francoščine (40 pedagoških ur)

Prijave na skupinske splošne tečaje bomo začeli sprejemati februarja 2024.

Prijavo boste oddali neposredno preko gumba Prijavite se na spletni strani posameznega tečaja ali v informacijskem sistemu eUA na povezavi, kjer po prijavi izberete možnost Moje prijave – Usposabljanje. Več o postopku prijave si lahko preberete v navodilih na povezavi.

  1. Skupinski splošni tečaj angleščine
  2. Skupinski splošni tečaj francoščine
  3. Skupinski splošni tečaj nemščine

Skupinski tečaji potekajo v obdobju marec–junij 2024, praviloma 2-krat po 2 pedagoški uri tedensko, od 7.30 do 9.00 ali od 14.30 do 16.00. O terminih boste obveščeni po zaključenem testiranju.

 

Skupinski specializirani tečaji

Prijave na skupinske specializirane tečaje bomo začeli sprejemati februarja 2024. 

Prijavo boste lahko oddali neposredno preko gumba Prijavite se na spletni strani posameznega tečaja ali v informacijskem sistemu eUA na povezavi, kjer po prijavi izberete možnost Moje prijave – Usposabljanje. Več o postopku prijave si lahko preberete v navodilih na povezavi.

  1. Angleška konverzacija
  2. Sestanki v angleškem jeziku
  3. Telefoniranje in pisanje dopisov v angleškem jeziku
  4. Javno nastopanje in predstavitve v angleškem jeziku

Skupinski specializirani tečaji bodo potekali v obdobju marec–junij 2024, praviloma 2-krat po 2 pedagoški uri tedensko, od 7.30 do 9.00 ali od 14.30 do 16.00. O terminih boste obveščeni po zaključenem testiranju.

 

Individualni tečaji (ali tečaji v paru) angleščine, angleščine za javno nastopanje in francoščine (10, 20 ali 30 pedagoških ur)

Prijavo na individualni tečaj lahko oddate kadarkoli preko spletnega obrazca. O izvedbi boste obveščeni nekaj dni po prijavi. Tečaji potekajo po dogovoru na daljavo ali v živo.

 

Izvedbe po naročilu

Tečaje je mogoče organizirati tudi po naročilu organa, na daljavo ali v živo v prostorih organa. Povpraševanje pošljite na e-naslov gp.mju(at)gov.si.

Kontaktna oseba: Danijela Madjar, e-naslov danijela.madjar(at)gov.si, tel. št. 01 478 8573

Z oddajo prijave se prijavitelj in prijavljeni strinjajo s splošnimi pogoji izvajanja tečajev tujih jezikov na Upravni akademiji.   

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.