Mag. Milena Pečovnik

Mag. Milena Pecovnik je končala magistrski študij javne uprave na Pravni fakulteti v Ljubljani in pridobila znanstveni naslov magistrica znanosti. Petindvajset let kariere je posvetila pretežno področju delovanja javnega sektorja in upravnemu pravu.

Od leta 2003 je predavateljica na Upravni akademiji Ministrstva za javno upravo v Ljubljani. Izvajala je več različnih seminarjev z naslovi Celovita predstavitev novosti, ki jih prinaša zakon o javnih uslužbencih ter Sistemizacija delovnih mest, delovna mesta, položaji in nazivi v državni upravi in upravah lokalnih skupnosti. Od leta 2004 predava sklopa Poslovanje organov javne uprave ter Upravni postopek in upravni spor na pripravah za imenovanje v naziv in od leta 2011 izvaja priprave na strokovni izpit iz upravnega postopka na Upravni akademiji v Ljubljani.

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.