Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

Anja Križnik Tomažin

Anja Križnik Tomažin je univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive, Expressive art in Jungian coachinja ter SDI mojstrica.

Njeno široko znanje in bogate izkušnje na področju javnega nastopanja in komuniciranja so rezultat njene 14 let dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 14 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga v zadnjih sedmih letih.

Njeni coachingi, treningi in delavnice so znane po tem, da so narejene po meri posameznika ali tima z vključitvijo mnogih metod kot so: nevro lingvistično programiranje (NLP), možganom prijazne tehnike učenja (Brain friendly learning tehniques - AOEC), Jungian coaching, tehnik skupinskega treninga (Stonebow - People 1st training comany), Expressive art metode, Points of you orodij, teorije zavedanja odnosov (Relationship awarnes theory) in Strengths Deployment Inventory (SDI) orodij za profiliranje,  ki celostno nadgradijo posameznikovo nastopanje, komuniciranje, vedenje in razmišljanje.

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.