Tomaž Perovič

Tomaž Perovič je diplomiran politolog mednarodne usmeritve z večletnimi izkušnjami na področju novinarstva. Delal je kot novinar in reporter na RTV Slo, je ustanovitelj tedenske magazinske oddaje Studio City na RTV Slo, kot voditelj tedenske pogovorne oddaje Pro et contra na RTV Slo in urednik dnevno informativnih oddaj na RTV Slo. Prav tako je bil direktor informativnega in športnega programa Pop tv-Pro plus, generalni direktor časopisno založniškega podjetja Delo in direktor informativnega in športnega programa Planet tv-Antenna. V svoji karieri je delal tudi kot visokošolski predavatelj na FDV Univerza v Ljubljani; predmet Televizijsko novinarstvo, zadolžen je bil za ustvarjanje nove medijske krajine v BiH, s soavtorico Špelo Šipek je izdal knjigo TV novice; Študentska založba; Knjižna zbirka Scripta, bil je svetovalec informativnega programa Nova TV Hrvaška, predavatelj na Gea College; predmet Delovanje sodobnih množičnih medijev in tedenski kolumnist  spletne strani Fokuspokus.

Trenutno deluje na več področjih; svetovalec za prenovo informativnega programa RTL Hrvaška, svetovalno delo za različne naročnike preko www.blt-komunikacije.com, urednik časopisa in spletne strani Obala plus in svetovalec za prenovo informativnega programa NovaBH.

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.