Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

Mag. Irena Drmaž

Irena Drmaž je magistrica znanosti s področja makroekonomije, zaposlena na Ministrstvu za finance. Od 2017 dalje je generalna direktorica Direktorata za proračun in vodi pripravo in izvrševanje državnega proračuna, pri čemer delo vključuje tudi spremljanje in načrtovanje zdravstvene in pokojninske blagajne ter proračuna lokalnih skupnosti  - občin. Na dosedanji karierni poti je pripravljala in urejala ključne strateške dokumente, kot sta Program stabilnosti in Nacionalni reformni program v okviru evropskega semestra. Aktivna pa je tudi na področju povezovanja strateškega načrtovanja preko programskega proračuna. Sodelovala je  pri pripravi Strategije razvoja Slovenije 2030. Karierno pot je začela na statističnem uradu RS, nadaljevala kot vodja Službe za konjunkturo in ekonomsko politiko na GZS in se nato pridružila ekipi Službe vlade za razvoj, od koder je nato prišla na Ministrstvo za finance.

 

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.