Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

Meta Kozjek Grošelj

Meta Grošelj je avtorica, predavateljica, trenerka mehkih poslovnih veščin in coachinja. Njena specializacija je področje javnega nastopanja, retorike in komunikacije, na katerem je kot Academy Coaching Executive več kot dve leti urila ljudi s celega sveta na Akademiji profesionalnih javnih govorcev Andyja Harringtona v Veliki Britaniji. Meta je odlična govorka in motivatorka ter dobra znanka slovenskih konferenc in seminarjev. Svojo kariero je začela za radijskim mikrofonom pri 20 letih, nato je 10 let delovala v marketinških vodah kot dirtektorica projektov / kreativni strateg za pozicioniranje blagovnih znamk. Za trenerstvo se je odločila pred petimi leti, kot trenerka in kot individualni coach pa je sodelovala z mnogimi slovenskimi in tujimi multinacionalkami kot so Krka, Danfoss, Helios, Johnson&Johnson, Mahle etc. Verjame v osebno odgovornost do rezultatov, ciljev in življenja, ki si ga želimo živeti. Njene knjige kot tudi treningi, coachingi in predavanja so polni dinamičnih zgodb, znanstvenih dognanj, psihologije ter koristnih napotkov, ki so 'action ready'.

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.