Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

dr. Matej Avbelj

Matej Avbelj je redni profesor za evropsko pravo na Novi univerzi, kjer  predava predmete s področja teorije in prava EU ter ustavnega prava na Fakulteti za državne in evropske študije in na Evropski pravni fakulteti. Kot znanstveni svetnik je tesno vpet v raziskovalno delo Nove univerze in bodisi vodi bodisi sodeluje v njenih raziskovalnih projektih.  Leta 2004 je kot Hauser Global Scholar magistriral na New York University School of Law. Vse odtlej je akademsko in raziskovalno aktiven v mednarodnem univerzitetnem okolju. Po pripravništvu v Evropskem parlamentu je leta 2009 doktoriral na European University Institute v Firencah. Redno sodeluje na mednarodnih konferencah v tujini in je pogosto vabljeni predavatelj na uglednih evropskih in ameriških univerzah. Redno objavlja in nastopa v slovenskih medijih o temah, v povezavi z ustavnim pravom in delovanjem EU. 

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.