dr. Franc Gider

Franc Gider je po izobrazbi doktor biomedicinske tehnike, po poklicu pa poslovni svetovalec in mentor z več kot 20 letno svetovalno prakso. V veselje in izziv mu je sodelovati z organizacijami, katerih menedžerji se resnično zavedajo, da so zaposleni njihov največji kapital. Takšnim organizacijam lahko pomaga vzpostaviti pozitivno energijo s kompetentnimi, pripadnimi vodji in zaposlenimi, ki delajo z veseljem. Deluje po načelu, da je vse energija ter da je poslovna in osebna uspešnost odvisna od energije, ki jo posameznik ali organizacija oddaja od sebe.  

Pri svojem delu pomaga organizacijam ter njihovim zaposlenim doseči večjo poslovno in osebno učinkovitost. Pri tem uporablja edinstveni pristop, ki ga je razvil na osnovi lastnih poslovnih izkušenj. Znanja iz optimizacije procesov, vodenja in komunikacije kombinira z vzpostavitvijo pozitivnega energijskega pretoka. Ta predstavlja trden temelj za rešitev vsakega poslovnega in osebnega izziva.  

Zanimajo ga duhovne razsežnosti človeka in vpliv energijskega ravnovesja na osebno in poslovno uspešnost. Trudi se, da živi tisto, kar uči. Rad se posveča lastnemu učenju in osebnemu razvoju, športnim aktivnostim, fotografiji in spoznavanju našega čudovitega planeta.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.