Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

Mag. Petra Lepoša

VODJA PROJEKTOV

Mag. Petra Lepoša je psihologinja z ekonomskim in s psihoterapevtskim znanjem. Njeni ključni interesni področji sta razvoj kadrov in varovanje duševnega zdravja. V Skupini Primera deluje kot vodja projektov za različne kadrovske projekte, od ocenjevanja potencialov, individualnih, timskih ali skupinskih coachingov, vodenja delavnic s področja obvladovanja stresnih odzivov, osebnega razvoja in varovanja duševnega zdravja, do sodelovanja pri kompleksnejših projektih za pripravo celovitih kadrovskih rešitev, kot so modeli kompetenc. V svoje delo z organizacijami in posamezniki vnaša terapevtsko znanje in metode, saj je specializantka integrativne relacijske psihoterapije.

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.