Magdalena Fabčič

Magdalena Fabčič je izkušena svetovalka za izzive srednjih let, ki pomaga posameznikom in organizacijam ohranjati polno angažiranost ter zmanjšati vpliv stresa in hormonskih težav na uspešnost in odnose na delovnem mestu ter na kvaliteto življenja.

Je univ. dipl. biologinja z dolgoletnimi izkušnjami v farmacevtski industriji, coach po ACTP in poslovni coach (Glotta Nova) ter moderatorka (DMS). 

Udeležila se je programov »Znanje za zdravje delavcev« (NIJZ) in »Kako z boljšo organizacijo dela in boljšim vodenjem do varnega in zdravega delovnega okolja« (MDDSZ), 7. Mednarodnega simpozija o zdravem življenjskem slogu (RC IKTS) ter Menopavzne šole (Slov. menopavzno društvo pri SZD).

Svoje  lastne izkušnje povezuje z izsledki moderne znanosti ter tradicionalnimi znanji. Predava in vodi delavnice ter nudi podporo skozi individualni in skupinski coaching. V delovnih organizacijah vodi delavnice za obvladovanje stresa, programe podpore zaposlenim ženskam na prehodu v zrela leta, ozaveščanja vseh zaposlenih in izobraževanja managementa o preprečevanju ekonomskih in širše družbenih posledic menopavznih težav.

Je prejemnica priznanja Exceptional Women of (WEF Slovenia 2020, Ljubljana).

Več informacij na http://www.pogumna.si/.

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.