Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

mag. Franka Bertoncelj

Franka Bertoncelj je univerzitetna diplomirana psihologinja in magistra psiholoških znanosti z večletnimi izkušnjami na področju organizacijske psihologije. Je samostojna svetovalka za razvoj in izbor zaposlenih. Vodi seminarje, delavnice in treninge na področju vodenja, motiviranja, profesionalnega poslovnega komuniciranja, reševanja konfliktov, čustvene inteligentnosti, timskega dela, obvladovanja stresa, time managementa itd. Z organizacijami sodeluje pri kadrovski selekciji in rekrutaciji ter izvedbi organizacijskih raziskav. Ukvarja se tudi z individualnim psihološkim svetovanjem za posameznike in coaching-om za vodje. Dela po metodah transakcijske analize, teorije izbire, vedenjsko kognitivnega pristopa ter po novih principih pozitivne psihologije.

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.