Mag. Marjana Fras Zorec

Mag. Marjana Fras Zorec je zaposlena na Upravni enoti Maribor v Oddelku za matične zadeve, državljanstvo in migracije na položajnem delovnem mestu Vodja referata za migracije. Strokovne in delovne izkušnje iz upravnega prava je pridobila na delovnem področju, katerega opravlja. Na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru je bila asistentka

pri prof. dr. M. Novaku pri predmetih delovno pravo, socialna varnost in mednarodno delovno pravo.  V letu 2002 je bila soavtorica Zakona o delovnih razmerij (GV Založba, 2002).

Svoje pedagoško delo in delo s študenti je nadaljevala na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem v Mariboru, kjer je bila predavateljica pri predmetu »Pravni predpisi«.

Je članica Pravniškega društva v Mariboru, članica združenja upravnih delavcev Slovenije in pooblaščenka za sklepanje zakonskih zvez pri Upravni enoti Maribor.    

Izvaja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.