Tečaji tujih jezikov Jesen 2023

 

Skupinski splošni tečaji angleščine, nemščine in francoščine (40 pedagoških ur)

 

Prijave na skupinske splošne tečaje sprejemamo do 20. septembra 2023. Prijavo oddate neposredno preko gumba Prijavite se na spletni strani posameznega tečaja ali v informacijskem sistemu eUA na povezavi, kjer po prijavi izberete možnost Moje prijave – Usposabljanje. Več o postopku prijave si lahko preberete v navodilih na povezavi.

  1. Skupinski splošni tečaj angleščine
  2. Skupinski splošni tečaj francoščine
  3. Skupinski splošni tečaj nemščine

 

Skupinski tečaji potekajo v jesenskem obdobju (oktober–januar), praviloma 2-krat po 2 pedagoški uri tedensko, od 7.30 do 9.00 ali od 14.30 do 16.00. O terminih boste obveščeni po zaključenem testiranju.

 

Skupinski specializirani tečaji

 

Prijave na skupinske specializirane tečaje sprejemamo do 20. septembra 2023. Prijavo lahko oddate neposredno preko gumba Prijavite se na spletni strani posameznega tečaja ali v informacijskem sistemu eUA na povezavi, kjer po prijavi izberete možnost Moje prijave – Usposabljanje. Več o postopku prijave si lahko preberete v navodilih na povezavi.

  1. Angleška konverzacija
  2. Sestanki v angleškem jeziku
  3. Telefoniranje in pisanje dopisov v angleškem jeziku
  4. Javno nastopanje in predstavitve v angleškem jeziku

 

Skupinski specializirani tečaji potekajo v jesenskem obdobju (oktober–januar), praviloma 2-krat po 2 pedagoški uri tedensko, od 7.30 do 9.00 ali od 14.30 do 16.00. O terminih boste obveščeni po zaključenem testiranju.

 

Individualni tečaji (ali tečaji v paru) angleščine, angleščine za javno nastopanje in francoščine (10, 20 ali 30 pedagoških ur)

 

Prijavo na individualni tečaj lahko oddate kadarkoli preko spletnega obrazca. O izvedbi boste obveščeni nekaj dni po prijavi. Tečaji potekajo po dogovoru na daljavo ali v živo.

 

Izvedbe po naročilu

Tečaje je mogoče organizirati tudi po naročilu organa, na daljavo ali v živo v prostorih organa. Povpraševanje pošljite na e-naslov gp.mju(at)gov.si.

Kontaktna oseba: Irena Androjna, e-naslov irena.androjna(at)gov.si, tel. št. 01 478 1871

Z oddajo prijave se prijavitelj in prijavljeni strinjajo s splošnimi pogoji izvajanja tečajev tujih jezikov na Upravni akademiji.   

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.