Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

Spletni portal eUA za svoje nemoteno delovanje uporablja spletne piškotke. Ob obisku portala prejmete:

  • tehnične piškotke, ki so posledica uporabljene tehnologije in so značilni za vse aplikacije na isti tehnologiji ter
  • piškotke za statistično sledenje uporabi portala, ki ga uporabljamo v namenskem orodju Piwik in ga ne pošiljamo zunanjim sistemom, kot je na primer Google Analytics,

 

Podrobni opisi piškotkov, ki jih uporabljamo:

 

  • pk_id*

13 mesecev

Piškotka za lastno spletno analitiko, ki nam omogočata boljše razumevanje navad obiskovalcev ter posledično prilagajanje vsebin na spletnem mestu in optimiziranje uporabniške izkušnje.

  • pk_ref*

6 mesecev

 

Upravljanje s piškotki

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.