Obveščamo vas, da vsa usposabljanja na daljavo še naprej potekajo po predvidenem urniku. Izpiti potekajo kot načrtovano. Glede vseh drugih sprememb vas bomo obveščali sproti.

Upravna akademija, notranja organizacijska enota Direktorata za javni sektor na Ministrstvu za javno upravo, je osrednja izobraževalna enota v državni upravi, ki skrbi za pripravo in izvajanje horizontalnih programov usposabljanj in strokovnih izpitov za javne uslužbence. Njen namen je omogočanje usposabljanja in izpopolnjevanja za nova znanja in veščine čim večjemu številu javnih uslužbencev in s tem zagotavljanje njihove usposobljenosti za izvajanje javnih nalog.

Naloga Upravne akademije je tudi spremljanje in analiziranje stanja na področju usposabljanja javnih uslužbencev. V ta namen pripravljamo dvoje letnih poročil:

 

  • Poročilo o delu Upravne akademije  

 

        

 

  • Poročilo organov državne uprave o usposabljanju in izpopolnjevanju javnih uslužbencev. 

 

  

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.