Mag. Radoš Skrt

direktor

Mag. Radoš Skrt je specialist za SEO, Facebook in Google oglaševanje. V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga.

Od leta 2007 do 2014 je bil zaposlen kot internetni direktor za Slovenijo v podjetju Studio Moderna. Leta 2016 je postal mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene številne Googlove certifikate.

Rezultat njegovega več kot 20 letnega preučevanje teoretičnih in praktičnih vidikov internetnega marketinga je več kot 180 objavljenih člankov v dnevnikih in revijah kot so Delo, Kapital, Dnevnik, Finance, Monitor in Moj mikro.

Radoš Skrt je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga. Veliko izkušenj si je nabral tudi z vodenjem projektov izdelave spletnih strani, s svetovalnim delom ter z večjim številom uspešno izpeljanih projektov na področju optimizacije spletnih strani.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani Upravne akademije potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih najdete v splošnih pogojih uporabe.